You came, You raved, we loved it. Swedish House Mafia



· Kommentera ·
2 kommentarer




Empty

Det finns inga ord ..



· Kommentera ·
Vardag 0 kommentarer




Sunday by night

 
Har nu suttit och pluggat i 2 timmar, om avtal. Sjukt intressant men shiiit så mycket att lära sig. Kul! 
Har nu 30 sidor att läsa kvar för att vara förberedd för morgondagens seminarie. Nu Köööööör vi! 


· Kommentera ·
0 kommentarer




som att jorden går runt solen..

 
Igår var det en supermysig lördagseftermiddag/kväll med the girls, middag ute och en bio på det - Breaking dawn part 2. Filmen var grym. Finns inga ord.
 
Kyss


· Kommentera ·
0 kommentarer




Awesome!

Så första lektionen man kunde koncentrera sig på idag då! Utan att lacka helvete på käften. Haha.
 
Måste bara säga att läraren är GRYM! Sjukt rolig och inspirerande och så jäklans glad är hon! Allt känns sjukt roligt med all skolform just nu och känner bara hur awesome det här kommer bli. Om man nu tar sig i skinnet och faktiskt pluggar också. 
Har varit och införskaffat office paketet idag också så nu är man 1300 spänn fattigare på det. Och juste nämnde jag att jag måste köpa en ny lagbok då min är för gammal? Yippe kajej motherf*cker


· Kommentera ·
Vardag 0 kommentarer




Dancing the whole way home

Hallå på er. Jag, the football face checkar in! Jises, har typ inte ätit någon vanlig mat på väldigt länge nu känns det som. Usch och fy. Jag är sjukt bred och svullen i ansiktet så känns som att jag gav ett bra första intryck i skolan på juridiken idag. haha, well tur att det inte är för evigt;) 
 
Har precis käkat lite soppa, okej sugit soppa genom ett sugrör och druckit julmust, yummie. 
 
Dagens låt - Dancing the whole way home
 


· Kommentera ·
0 kommentarer




The day

Så, dags att lägga sig under kniven nu då.. Låter som att jag ska fixa nått utseende mässigt ha ha!

.. Fått lugnande nu det här kommer bli intressant.. Kanske somnar under operationen?



· Kommentera ·
Vardag 0 kommentarer




Going well

 

3 koppar kaffe senare.. Pluggat lite och har en ta det lugnt dag! Superskönt! :)



· Kommentera ·
Vardag 0 kommentarer




Tuesday

 
 
Men godmorgon, eller okej jag har varit vaken sen först klockan 10 och sen somna jag om och sov till någongång efter 11. Ätit en sen frukost och nu tänkte jag eventuellt vara lite duktig med att sätta igång med pluggandet för den här dagen innan det bär av till träning ikväll! Stay tuned..
 
 


· Kommentera ·
Vardag 0 kommentarer




En fantastisk måndag!

 
 
 
 
Den här veckan kunde inte ha börjat på ett bättre sätt! 
3 timmars seminarie i skolan, lite span på stan, möta syster för lunch och fika på café 60 och efter det lagfotografering och träning. Har varit en otroligt mysig dag och framförallt rolig!
 
Nu är jag sjukt trött och ont i kroppen och knoppen för den delen(!) Vill bara däcka i min säng - so sleep tight atodos! 
 


· Kommentera ·
Vardag 0 kommentarer




Friday baby

Den här veckan har varit konstig. Har bara tränat en gång men blev avskickad från isen då jag inte var frisk och fick inte komma å träna igår. Den här helgen är även träningsfri (!) whaaaat happened där lixom..
Men ska åka för att ta med lillasyster på lite äventyr nu efter hon slutat skolan. 
 


· Kommentera ·
Vardag 0 kommentarer




Goodmornin' people

Nej men hej på er alla där ute. Lyft på arslet nu. 
 
Idag blev det ingen skola, är sjukt ledsen för det men jag mådde verkligen inte bra inatt så jag var tvungen att ta lite alvedon och ipren och sova några timmar till. Nu känner jag mig som en ny människa igen så det blir plugga hemifrån idag. 
 


· Kommentera ·
Vardag 0 kommentarer




My day so far

Sitter i skolan och räknar ner tiden för att få gå på lunch. Helt slut i huvudet efter den första föreläsningen på 3 timmar..



· Kommentera ·
Vardag 0 kommentarer




Du som inte sett den än, se den!

En grym musikvideo. See it!
 
 


· Kommentera ·
Vardag 0 kommentarer




Återigen, världens bästa! Grattis!

 
 
 
Så sjukt imponerad av min syster som nu får åka med landslaget till finand på turnering. Vilket betyder en tröja i landslaget med världens finaste nummer. Jag är så stolt. Puss jag älskar dig syster!


· Kommentera ·
0 kommentarer




Min lördag

 
 
Efter blod, svett och tårar så begav sig jag och mami mot Norrtälje för att kolla på stora syster som hade träningsmatch med landslaget innan turnering i Finland. Sen blev det lite shopping också... haha.
 
Nu känns det som min kropp kommer gå sönder så fort jag rör på mig så ikväll blir det en lugn och skön kväll med film förhoppningsvis. Inget mer ansträngande än så. Tror jag har träningsverk i HELA kroppen efter den här träningsveckan. 


· Kommentera ·
Shopping 0 kommentarer




Vad ska man säga..

Helt ärligt, jag är helt slut som människa just nu. I huvudet och i kroppen. Har tränat extremt mycket de här senaste dagarna och vi har 2 röda veckor med laget just nu vilket innebär (code red, as fucking jobbig träning) så kroppen är typ några steg efter än vad den brukar vara. Tillråga på det en annan massa skit som ockuperat huvudet. Känner mig helt tom och seriöst besviken. Men det har varit grymt att äntligen börjat skolan och jag ska bara framåt. Uppåt. Sikta mot stjärnorna lixom. Be strong girl.
 


· Kommentera ·
Love By S 0 kommentarer